Gastenboek | Volg ons 
inloggen voor leden
 

Geschiedenis

Een aantal enthousiaste mensen uit Dronten heeft in 2000 de koppen bij elkaar gestoken en een popkoor opgericht. Ze wilden graag gaan zingen maar er was in Dronten op dat moment geen koor waar zij zich thuis bij voelden. Vandaar dat zij zelf aan de slag zijn gegaan. Het begon met het uitdelen van folders. De inschrijfavond op 30 november van dat jaar werd een groot succes. Er waren na verloop van tijd zelfs zoveel aanmeldingen dat er een ledenstop moest worden ingesteld. Al met al vanaf 10 januari 2001 een vliegende start voor Unlimited Sound. Hoewel Unlimited Sound vooral een zangkoor is, staan ook saamhorigheid, gezelligheid en plezier hoog in het vaandel.

Leden
Momenteel heeft Unlimited Sound ongeveer 35 leden. We zijn altijd op zoek naar mannen! We kunnen dus vooral bassen en tenoren gebruiken (ook dames met lage stem zijn welkom). De minimumleeftijd om bij het koor te kunnen zingen is achttien jaar. Als je lid wilt worden, volgt een stemtest. Om de balans in het koor te behouden, kan het zijn dat je op een wachtlijst geplaatst wordt. Maar kom vooral kijken en luisteren om te zien of zingen bij Unlimited Sound iets voor jou is. Vul het formulier in op de site voor meer informatie.

Methode
Unlimited Sound zingt met bladmuziek van o.a. Chorus online. Maar we hebben ook nummers op cd volgens de “Singergy” methode van Multi Mix Music. Het repertoire van Unlimited Sound omvat zowel Engels- als Nederlandstalige nummers. We studeren de nummers ook thuis en proberen zo veel mogelijk uit het hoofd te zingen.

Optredens
Unlimited Sound treedt regelmatig op. Zo wordt regelmatig opgetreden op kerstmarkten, tijdens braderieën, in winkelcentra en in bejaarden- en verzorgingshuizen. Unlimited Sound heeft de intentie om 5 à 6 keer per jaar een optreden te verzorgen. Onze show op 20 januari 2018 was een uitverkocht succes. Voor leuke foto's hiervan, check ons fotoalbum!

 

 
 

© 2017 Popkoor Unlimited Sound Dronten | Powered & designed bij VWA